JOBB

Godkväll på er! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, lite trött nu på jobbet och ont i huvudet. Arbetspasset slutar i morgon klockan 14:00. Ska bli skönt att komma hem, för nu har jag massa att se framemot!! Fredagkvällen kommer att spenderas tillsammans med bästavännen Felicia och ha lite taco mys! På lördag blir det att packa de sista i väskan sen på kvällen har jag bokat bord för mig och Mac för att fira honom på Harrys. LYX! Sen klockan 03:00 åker vi mot flygplatsen och åker till Grekland!! Åh längtar!! 1 vecka med den jag älskar mest med sol & värme! Så underbart! Kommer såklart försöka att uppdatera så fort jag får tillgång och hinner.

SENASTE DAGARNA

Godkväll på er! I helgen blev det fotboll & firat midsommar. Igår blev det att träffa mamma en stund. Idag har vi firat min kusin Alvin och ätit lunch tillsammans med Felicia. Håller på att tvätta och rensar lite i gaderoben. I morgon är jag också ledig sen på torsdag blir det jobb. 
 

MIDSOMMAR!!

Hej på er!! Hur är det med er? Glad midsommar på er! I Falkenberg lyser faktiskt solen? Spännande och se vad vädret egentligen blir i dag. Jobbar fortfarande och det är såå varmt på jobbet. Fått jättedålig sömn och slutar inte förens 14.00! Men tiden går fort nu dom sista timmarna. Just nu kollar jag på massa inredningstidningar,instagram, inredning inspi på Google och bloggar. VILL såå flytta nu så jag kan inreda mer mer och nytt nytt!! Vill att sommaren ska gå långsamt men ändå vill jag ändå att den ska gå super snabbt för har såå mycket att se framemot efter sommaren.  
Bild från Helsingborg.