LÖRDAG

Godmorgon på er! Natten har inte varit bra då man knappt har kunnat sova. Sovit hos macces föräldrar för att passa katten, åt god mat och snacks till let's Dance. Har ätit stor frukost nu och plockat undan så ska vi dra oss snart. Jag har match i Ullared och han i stan. 

Fredag

Äntligen fredag säger jag! I helgen är det mycket som ska göras, barnkalas,passa katt,fotbollsmatch, kalas för Thomas, fika med bästavännen, sedan plugga! Men det är bara att ta det, i går efter skolan kom mamma hem till oss, pluggade och gick till stan och Ica. Sedan cyklade jag och Macce hem till hans föräldrar där vi var bjudna på kvällsmat! Sen tog vi bilen hem! Ska snart till skolan och har lektioner fram till 15:30! Efter skolan drar jag mig till fynda för att hämta mina glasögon! Spännande! 

Barnpassning

I dag är det onsdag och jag är i skolan, lektionerna har gått bra och haft lunch. Har nu två lektioner kvar. Sedan drar jag med barnen till klittebadet för att passa dom. Macce hänger också med och bada en stund. Sen drar vi hem. i dag blir det att plugga och att bara ta det lugnt!