Nyårsdagen

Dagarna har bestått av att träffa tjejerna. Haft 50klapp, ätit en massa, packat och handlat inför Thailand. Städat och träffat släkten. Är sjuk nu igen båda två. Men på lördag sticker vi mot varmare ställe. Ska försöka höra av mig så mycket om möjligt! Ligger just nu i soffan och kollar på MTV. Ikväll blir det att vara hemma och äta tacos tillsammans med pojken min. Sedan får vi se om vi drar till kompisarna och hälsar på innan tolvslaget. Hör av mig!
 

nytagna bilder.

två dagar har gått sen sist, varit ute och gått, shoppat lite, handlat, städat, träffat mamma. 
Varit ute på grand. Nu ligger jag i soffan och kollar bloggar. Har bjudit macce på tre rätters. Blir en runda i kväll sedan blir det skärgårdsdoktorn. mysigt! 

 

MIN JULAFTON.

Den 23:de blev det att sitta på uppesittakvällen med älsklingen riktigt mysigt! ett extra PLUS är att jag vann 500 kronor också. Blev att öpnna julstrumporna. På julafton vaknade vi vid åtta, tog oss hem till mamma och öppnade julklappar och sedan hem till grannarna för att äta våran tradionella julfrukost. Var där till klockan var halv tolv, åkte hem till mamma och fixade oss sedan drog vi hem till min momo och mofa där min släkt. bjöds på mat,ris ala malta, och massa godis, kalle anka, julklappsöppning. Vid halv fem åkte vi hem till macces familj, där hans ena sida av släkten var. Mycket mat igen, ris ala malta och massa godis igen. Sen kom tomten sedan en till julklassöppning. Sedan blev det 50 klappen & vann två paket! gick sedan hem och tittade igenom allt vi har gått. Åh tack för allt! blev super nöjd!! Detta var seriöst en utav dom bästa jularna jag har vairt med om.